بسمه تعالى 7 / 10 / 1361 حضور محترم رهبر انقلاب و بنيانگذار جمهورى اسلامى، امام خمينى مدّ ظله العالى، پس از عرض سلام گرم خود و ديگر برادران پاسدار، كه ان شاء الله خدا از ما پاسدارى در راهش را بپذيرد.
بنا به مسأله شماره 319 رسالۀ توضيح المسائل چند سؤال پيش آمده است كه نتوانستيم جواب دقيق آن را پيدا كنيم. بنابراين مزاحم وقت گرانبهايتان شديم تا اين مسائل دقيقاً برادران را روشن كند. «كسى كه وضو ندارد حرام است اسم خداوند متعال را به هر زبانى نوشته شده باشد مسّ نمايد و مسّ اسم مبارك پيغمبر و امام و حضرت زهرا عليهاالسلام هم اگر هتك و بىاحترامى باشد حرام است».
آيا نوشتن نام خدا، به اين صورت كه نوشته شده، توضيح دهيد كه مسح كردن آن حرام است يا نه؟
الف: «الله»؛ ب: «خدا»؛ پ: «بسمه تعالى»؛ ت: بدون حركت «الله»؛ ث: نام خدا را در ميان شعرى بنويسند و حروف آن جدا جدا باشد؛ ج: پاره كردن و سوزاندن يا با جوهر از بين بردن چطور؟ چ: «ا...»؛ ح: اگر قسمتى از آن مسّ شود چطور؟
اگر مىشود براى آنكه كمتر كار حرام انجام شود به روزنامهها بگوييد: كمتر نام خدا را بنويسيد و يا طورى بنويسند كه مسّ كردن آن حرام نباشد. نوشتن و دور انداختن نام امامان كه روى اشخاص است چه حكمى دارد؟
مسح كردن آيۀ بدون حركت قرآن، بدون وضو چه حكمى دارد؟
۱. بسمه تعالى، مسّ كتابت قرآن و اسماء بارى تعالى يا جزئى از آنها به هر لغت و كيفيت كه باشد، بدون طهارت جايز نيست و از بين بردن آنها به نحوى كه موجب هتك نشود، اشكال ندارد.