بسمه تعالى 24 / 12 / 1361 حضرت آيت الله العظمى روح الله الموسوى الخمينى سلام عرض مىنمايم و پس از عرض سلام سلامتى شما را از درگاه خداوند متعال درخواست مىنمايم. پدر عزيزم اميدوارم كه اين مختصر نامهاى را كه من مىنويسم مورد پذيرش شما قرار گيرد.
و موضوع از اين قرار است. پدرى چند فرزند دارد كه آنها را زن داده است و يكى از فرزندان وى جلوتر از پدر به رحمت ايزدى مىپيوندد و پدر هم بعد از مدتى مىميرد و فرزندان ديگر نيز دارايى پدرشان را تقسيم مىنمايند و هر يك براى خود سهمى مىبرند و به فرزندان آن پسرى كه جلوتر از پدر فوت كرده است سهمى نمىدهند و مىگويند كه اين پسر پيش بلا شده است و در صورتى كه آن پسر تا موقعى كه فوت مىكند زحمت آن پدر را مىكشد و اولين اولاد آن پدر است و من از شما خواهش مىنمايم به عنوان يك فرزندى از شما و شما هم پدرى گرامى براى ما، آيا از نظر شما و از نظر دين مقدس اسلام جايز است اين كار كه به آن فرزندى كه جلوتر از پدرش فوت كرده است از دارايى پدرش ندهند؟ يعنى اينكه به فرزندان آن پسرى كه جلوتر فوت كرده است هيچ سهمى نمىرسد و من از شما خواهشمندم كه در اين مسأله تأكيد نماييد و آن را هرچه زودتر رفعش نماييد. با درود به تمام شهيدان گلگون كفن ميهن اسلاميمان و با درود به رهبر كبير انقلاب اسلامى و با درود فراوان به تمام خانوادههاى شهيدان و با درود فراوان به رزمندگان اسلام كه در اين سرماى زمستانى با ارتش مزدور عراقى مىجنگند و مشت محكمى به دهان امريكاى جنايتكار و دست نشاندههايش مىكوبند و مىروند تا پرچم خونين لا اله الا الله را در سرتاسر جهان برافرازند. خداحافظ، به اميد موفقيت و نتيجهگيرى
۱. بسمه تعالى، اگر فرزندى كه قبل از پدر فوت كرده مال داشته باشد فرزندان او از آن مال ارث مىبرند ولى تركه پدر [جدّ] به فرزندان او مىرسد و با وجود فرزند نوه ارث نمىبرد.